Portfolio

adventure

Street Jump Breda

Na een periode van tegenslag is dan toch eindelijk Street Jump in Breda geopend. Een enorme hal vol trampoline plezier. Wij verzorgden hier zowel de verlichting in de hal als de muziek in zowel de hal als de horeca. Uiteraard met de materialen van Ecler voor het geluid en Chauvet voor de verlichting. Met de LPU1 van Visual Productions is het programmeren van de verlichting snel geregeld. De Cuety software is eenvoudig te bedienen middels een Ipad. Met een app op de smartphone zijn eenvoudig vooraf insgestelde programma’s op te roepen.

Food

Ja! Breda

Tijdens de Bredase Klûntocht hadden wij bij JA! op de valreep nog extra geluid kunnen bijplaatsen via een collega bedrijf. Dit beviel zo goed dat wij nog vóór carnaval de geluidsinstallatie mochten vervangen. Wij pasten hier de mooie Ecler dubbel 8″ speaker in het wit toe. Verder hebben we hier een aansluiting gemaakt om met carnaval of een ander feestje nog een extra baskast bij te plaatsen.    

uitgaan

Het hart van breda

Bourgondisch genieten op de grote markt van Breda.

Waarschijnlijk de bekendste ‘huiskamer’ van Breda. Eind 2018 mochten wij hier op de valreep de geluidsinstallatie vervangen. De bestaande installatie was na vele jaren trouwe dienst eindelijk aan vervanging toe. Wij kozen hier voor de professionele lijn luidsprekers van DAD. Rondom is de hele zaak voorzien van de touring 208 luidspreker met een bijzonder ‘open’ geluid. 

Als aanvulling voor het laag staan er drie actieve 18″ baskasten vast opgesteld. Eén baskast kan met een feestje extra bijgezet worden. Er zijn in de Ecler MIMO88SG verschillende instellingen gemaakt om het geluid in iedere situatie perfect af te stellen. Om alles perfect op elkaar af te stemmen zijn er voor deze installatie ook de versterkers van DAD ingezet. Al met al een indrukwekkende installatie.  

chic

bleue breda

Bonjour comme toujours.

Wij onderhouden en installeren al vele jaren alle licht, beeld en geluidsintallaties in de zaken van de familie Vink. Ook hun nieuwe aanwinst Bleue op de grote markt van Breda mochten we weer uitpakken. Ook hier weer een dubbel 8″ installatie luidspreker van Ecler met een vast geïnstalleerde baskast onder de DJ. De aansturing van deze speakers word verzorgd door de nieuwe HX lijn van Nova. Inmiddels hebben ze er al naar volle tevredenheid een geslaagde carnaval mee gedraaid.     

Amsterdam

Parkeergarage Amsterdam

Een andere tak van sport.

Niet alleen horeca, maar ook dit soort opdrachten voeren wij op professionele wijze uit. Deze opdracht kregen wij toegespeeld door Trend Music. Zij hadden opdracht om hier een muziekspeler te leveren en de klant zocht ook nog iemand om de geluidsinstallatie zelf te verzorgen. En dan zijn wij er toch wel trots op dat wij dat aan De Zuidas van onze hoofdstad mogen installeren. Weer eens iets heel anders. Buiten het geluid in de parkeergarage zelf installeerden wij hier ook ‘invisible’ speakers van Boxxline in de 3 toegangs ruimtes. Dus wel geluid maar niet de speakers in het zicht. 

Samenwerking

Lucky Apple Waalwijk

Mooi nieuw project in Waalwijk voor de door Belt installatietechniek

In opdracht van onze gewaardeerde partner Belt installatietechniek uit Bavel hebben we in Waalwijk dit mooie project mogen opleveren. Mooi voorbeeld van waar twee relatief kleine bedrijven toe in staat zijn als ze de handen ineen slaan en doen waar ze goed in zijn. Dit soort samenwerking kan alleen als beide partijen elkaar respecteren en vertrouwen. Zo konden we hier ook weer snel schakelen als er op de werkvloer weer eens iets werd veranderd.

In dit project zijn zo’n 60 Ecler speakers toegepast, zowel inbouw als opbouw. Ook de rest van de apparatuur is uitgevoerd met de betrouwbare spullen van Ecler.

Bedankt voor deze mooie opdracht en fijne samenwerking Floris Belt en eigenaars van Lucky Apple.  

Distributie centrum

Jumbo distributie centrum breda

Natuurlijk zijn wij super trots dat wij al sinds jaar en dag de audio en video apparatuur bij het distributiecentrum van Jumbo in Breda mogen verzorgen. Jumbo is natuurlijk een prachtige naam om in ons portfolio te vermelden.

Onlangs hebben wij de video installatie mogen uitbreiden met een aantal 24/7 65″monitoren op de werkvloer. Deze schermen worden gebruikt om het logistieke proces van de order pickers in nog betere banen te leiden. Gezien de grote afstanden in deze enorme hallen worden de FullHD signalen middels professionele extenders over CAT6E verzonden. 

Een mooi voorbeeld van onze ambitie om ook buiten de horeca naam te maken.