Portfolio

adventure

Street Jump Breda

Na een periode van tegenslag is dan toch eindelijk Street Jump in Breda geopend. Een enorme hal vol trampoline plezier. Wij verzorgden hier zowel de verlichting in de hal als de muziek in zowel de hal als de horeca. Uiteraard met de materialen van Ecler voor het geluid en Chauvet voor de verlichting. Met de LPU1 van Visual Productions is het programmeren van de verlichting snel geregeld. De Cuety software is eenvoudig te bedienen middels een Ipad. Met een app op de smartphone zijn eenvoudig vooraf ingestelde programma’s op te roepen.

Uitwaaien

De Botanist aan zee
(strand dishoek)

“Horeca totaalconcept”. 

Zo noemen de eigenaren het zelf. En dat klopt helemaal. Van een ijsje uit de hand tot een huwelijksfeest. Alles kan hier op deze werkelijk perfecte locatie.

Voor dezelfde eigenaren verzorgden wij in Breda al enkelen mooie projecten. En nu mochten we ook in Dishoek weer een mooi project voor ze uitvoeren. Wij installeerden hier zes Ecler Arqis 208 luidsprekers en vulden het laag nog wat extra aan met de nieuwe 15″ actieve subwoofer van DAD. Voor de versterking proberen we hier de nieuwe Qpro eindversterkers uit. Dit wordt onze vervangers voor de niet meer leverbare NOVA eindversterkers

 

uitgaan

Het hart van breda

Bourgondisch genieten op de grote markt van Breda.

Waarschijnlijk de bekendste ‘huiskamer’ van Breda. Eind 2018 mochten wij hier op de valreep de geluidsinstallatie vervangen. De bestaande installatie was na vele jaren trouwe dienst eindelijk aan vervanging toe. Wij kozen hier voor de professionele lijn luidsprekers van DAD. Rondom is de hele zaak voorzien van de touring 208 luidspreker met een bijzonder ‘open’ geluid. 

Als aanvulling voor het laag staan er drie actieve 18″ baskasten vast opgesteld. Eén baskast kan met een feestje extra bijgezet worden. Er zijn in de Ecler MIMO88SG verschillende instellingen gemaakt om het geluid in iedere situatie perfect af te stellen. Om alles perfect op elkaar af te stemmen zijn er voor deze installatie ook de versterkers van DAD ingezet. Al met al een indrukwekkende installatie.  

sport

Snap Fitness

Al jarenlang mogen wij Snap Fitness tot onze zeer gewaardeerde klanten rekenen. In vele plaatsen mochten wij de gehele geluidsinstallatie verzorgen en in Terneuzen onlangs de eerste zaal met verlichting.

 

Uiteraard alles geautomatiseerd om de klant te ontzorgen en de omgeving zo min mogelijk te belasten. Dus later op de dag gaat de muziek automatisch zachter. En op 4 mei gaat de muziek uit respect netjes 2 minuten uit om 20:00 uur.

Amsterdam

Parkeergarage Amsterdam

Een andere tak van sport.

Niet alleen horeca, maar ook dit soort opdrachten voeren wij op professionele wijze uit. Deze opdracht kregen wij toegespeeld door Trend Music. Zij hadden opdracht om hier een muziekspeler te leveren en de klant zocht ook nog iemand om de geluidsinstallatie zelf te verzorgen. En dan zijn wij er toch wel trots op dat wij dat aan De Zuidas van onze hoofdstad mogen installeren. Weer eens iets heel anders. Buiten het geluid in de parkeergarage zelf installeerden wij hier ook ‘invisible’ speakers van Boxxline in de 3 toegangs ruimtes. Dus wel geluid maar niet de speakers in het zicht. 

Samenwerking

Lucky Apple Waalwijk

Mooi nieuw project in Waalwijk voor de door Belt installatietechniek

In opdracht van onze gewaardeerde partner Belt installatietechniek uit Bavel hebben we in Waalwijk dit mooie project mogen opleveren. Mooi voorbeeld van waar twee relatief kleine bedrijven toe in staat zijn als ze de handen ineen slaan en doen waar ze goed in zijn. Dit soort samenwerking kan alleen als beide partijen elkaar respecteren en vertrouwen. Zo konden we hier ook weer snel schakelen als er op de werkvloer weer eens iets werd veranderd.

In dit project zijn zo’n 60 Ecler speakers toegepast, zowel inbouw als opbouw. Ook de rest van de apparatuur is uitgevoerd met de betrouwbare apparatuur van Ecler.

Bedankt voor deze mooie opdracht en fijne samenwerking Floris Belt en eigenaars van Lucky Apple.

Distributie centrum

Jumbo distributie centrum breda

Natuurlijk zijn wij super trots dat wij al sinds jaar en dag de audio en video apparatuur bij het distributiecentrum van Jumbo in Breda mogen verzorgen. Jumbo is natuurlijk een prachtige naam om in ons portfolio op te nemen.

Onlangs hebben wij de video installatie mogen uitbreiden met een aantal 24/7 65″ monitoren op de werkvloer. Deze schermen worden gebruikt om het logistieke proces van de order pickers in nog betere banen te leiden. Gezien de grote afstanden in deze enorme hallen worden de FullHD signalen middels professionele extenders van Ecler over CAT6E verzonden. 

Een mooi voorbeeld van onze ambitie om ook buiten de horeca naam te maken.

Inmiddels hebben we bij bij Jumbo ook de gehele geluidsinstallatie mogen vervangen. Er is nu een volledig gedigitaliseerde installatie geplaatst met de producten van Ecler. Ook op deze nieuwe installatie hebben we alweer een uitbreiding doorgevoerd i.v.m. de nieuwe retouren/emballage hal.

Al met al een bijzonder indrukwekkende installatie die we binnenkort wellicht op afstand kunnen monitoren en aanpassen aan de steeds wisselende wensen van de klant. 

Fun for Kids

Kabonk, Het allergaafste speelparadijs

Projecten die aan komen waaien door mond op mond reclame zijn de beste projecten die wij ons kunnen wensen.
Kabonk aan het Breepark in Breda is zo’n project. Bart en Pascal mogen wij al jarenlang tot onze trouwe klanten rekenen. Zo hebben wij voor hen het geluid geïnstalleerd bij pannenkoeken restaurant Dennenlucht en wij mochten het licht en geluid bij Streetjump verzorgen. Toen zij het management op zich namen van Kabonk hebben zij ons wederom naar voren geschoven om een tegen offerte op te stellen.
Wij installeerden hier bijna 80 Ecler  speakers, verdeeld over de zeven verdiepingen van dit immense speelparadijs. Samen met de 100Volt versterkers van Ecler hebben we zo voldoende power om boven de spelende kinderen uit te komen. Zeker de oproep moest goed verstaanbaar zijn in het hele pand.
In een aparte feestzaal zijn vier ARQIS208 luidsprekers gemonteerd. Zelfs zonder baskasten staan we steeds weer te kijken van de volle weergave van deze betaalbare luidsprekers.
Een installatie die we hier met trots een plekje geven.
Samen met deze klant staan wij met een redactioneel stuk in de Hap & Tap van april 2020
crisis - gezondheid

Corona

Gelukkig hebben wij de coronacrisis kunnen overleven. Wij hebben daar wel een uitstapje buiten de horeca moeten maken, maar we zijn er nog!

 

Nu begint ook de horeca weer wat aan te trekken, maar de detailhandel is nog steeds een noodzakelijke en welkome uitbreiding van onze activiteiten.