Wie zijn wij?

Wij verzorgen de installatie, onderhoud en verkoop van licht, beeld en geluidsinstallaties. Service staat daarbij hoog in het vaandel. Van oudsher beslaat ons werkgebied Breda en omstreken. Maar aangezien sommige van onze klanten hun vleugels uitslaan naar verdere plaatsen in Nederland is het dit werkgebied inmiddels behoorlijk verschoven. Zo leverden wij inmiddels al een sportschool in Landgraaf op en hebben we al diverse projecten aan de Zuidas van Amsterdam mogen realiseren.

Intussen heeft ook de techniek niet stilgestaan. Installeerden wij vroeger een mengpaneel, luidsprekers en een versterker, nu installeren wij volledig geautomatiseerde projecten die we desgewenst op afstand kunnen monitoren en aanpassen. Zo gaat bij een klant die 24/7 open is automatisch het geluid op dodenherdenking voor 2 minuten uit.

Wij kunnen vrijwel alle merken leveren, maar wij zijn vooral al jaren trotse Premium Partner van Ecler. Samen met onze importeur kunnen we met de professionele producten van Ecler vrijwel alle vraagstukken op gebied van audio en video aan.