REFERENTIES

In de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal mooie projecten mogen opleveren. Hieronder een overzicht

Fluisterboot Vissershang Hank

Ook voor ons een primeur! Geluid op een fluisterboot in Hank
    Uiteraard moet een en ander tegen een beetje nat kunnen als je boxen op een boot plaatst. En als het kan moeten ze niet te groot zijn en natuurlijk moeten ze goed klinken. Komen we dus weer uit op onze Ecler eMOTUS 5 outdoor speaker. Onze klant dacht dat we er een baskast bij hadden gezet, maar dit geluid komt toch echt uit deze 4 kleine speakertjes. Ook wij staan er steeds weer van versteld. Prima prijs - kwaliteit verhouding.

Proost Breda

Proost in Breda staat voor sfeer, gezelligheid en de perfecte belichaming van een mooie avond stappen. Van gezellig barpersoneel tot de beste DJ’s en van grappige hoekjes tot een geweldig licht –en geluidssysteem. Voor dat geluidssyteem hebben wij op verzoek van de eigenaar gebruik gemaakt van JBL luidsprekers met processor gestuurde eindversterkers van Crown.
    Op de eerste etage is gebruik gemaakt van actieve luidsprekers, dus met de versterker ingebouwd. Door het gebruik van deze 15" luidsprekers kon hier een baskast achterwege blijven. Hierdoor blijft het geluid van beneden en boven, ondanks de open trappen toch goed gescheiden. Door de verschillende DJ booth's met elkaar te koppelen kan er vanaf iedere locatie gedraaid worden.

voetbalvereniging Unitas ’30 Etten-Leur

In augustus 2012 heeft voetbalvereniging Unitas ’30 haar nieuwe clubhuis geopend. Wij hebben hier geluid mogen verzorgen op de tribune, het hoofdveld en in het clubhuis zelf. In de kantine hangt een geluidsinstallatie met Master luidsprekers waar een feestje mee kan worden gevierd. Tijdens grote sportevenementen komt de beamer met bijbehorend scherm automatisch uit het plafond gezakt.
    Wanneer deze niet gebruikt wordt, is deze dus ook niet te zien. In de gangen naar de kleedkamers en overige ruimtes klinkt uiteraard ook altijd een rustig achtergrond muziekje. Vanuit de bestuurskamer kan de installatie voor de tribunes en de velden worden bediend. Vanuit hier worden bijvoorbeeld opstellingen bekend gemaakt, maar uiteraard kan ook vanaf het veld een prijsuitreiking worden verzorgd..

De Boterhal Breda

Op 24 november 2012 is De Boterhal in Breda geopend. Na een complete verbouwing is Breda weer een top horeca gelegenheid rijker. De Boterhal is gevestigd in een statig pand op de Grote Markt in Breda. Wij hebben de opdracht gekregen om hier een geluidsinstallatie in aan te brengen waar een flink feestje mee gemaakt moet kunnen worden. Aangezien grote baskasten het interieur vaak ontsieren is er hier gekozen om de acht 12" Master luidsprekers alleen te ondersteunen met baskasten wanneer ze echt nodig zijn, bijvoorbeeld met karnaval. Hier zijn dan ook de nodige aansluitingen in de zaak voor aanwezig.
    Ook een DJ kan eenvoudig inpluggen op de installatie. De bestaande geluidsinstallatie is opnieuw gebruikt op de eerste verdieping. Sfeerbeelden, menu's en advertenties worden door het Xenox Mediasysteem weergegeven op diverse beeldschermen boven de bar en op de eerste verdieping. Uiteraard wordt ook de muziek verzorgd door ditzelfde Xenox systeem.

Dorpshuis 't Uivernest Hank

Eind oktober 2015 mogen wij in opdracht van de gemeente Werkendam ons volgende project opleveren. Dorpshuis 't Uivernest in Hank moet van een nieuwe installatie worden voorzien. Alle disciplines komen hier aan bod. Dus zowel (podium) verlichting met sturing via de Ipad, video op een 5 meter breed scherm in de theaterzaal en twee 65" FullHD schermen in de horeca en uiteraard geluid in zowel de theaterzaal als in de kleine zaal en het horeca gedeelte.
    Ook hier is weer gekozen voor een relatief eenvoudig te bedienen geluidsysteem zodat alle medewerkers het zonder ingewikkelde instructies kunnen bedienen. Eenvoudig de bron kiezen en het volume instellen. De instellingen per kanaal zijn vooraf geprogrammeerd. Buiten de Tannoy luidsprekers aangevuld met de 'groene' GPA versterkers van Ecler hebben we in de grote theaterzaal gekozen voor een actief RCF systeem.

Bobbi's Breda

De filosofie van Bobbi is eigenlijk vrij eenvoudig. Ze wil dat mensen van haar houden, gewoon om wie ze is. Haar geuren, haar smaken en haar ambiance. Ze is jong en progressief, maar heeft wel altijd aandacht voor detail. Ze is dol op contrasten. Klassiek en vintage met een weerspiegeling van jonge trends. Ze houdt van warmte en gezelligheid en vindt haar gasten het allerbelangrijkste. Bij Bobbi draait alles om genieten en beleven.
    Wij installeerden hier 8 stuks ARQIS 208 dubbel 8" luidspreker welke worden aangestuurd door twee 'groene' GPA eindversterkers van Ecler. Voor het eerst hebben we hier ook een compacte wall amplifier toegepast voor het geluid in de toiletten. Een betaalbare oplossing die weinig ruimte in beslag neemt.